Iljir Bitići

Oni su bili najbolji. Njihovi šefovi su govorili, ‘Ne možemo da nađemo bolje radnike od ovih.’ Znate, bili su jako vredni američki Albanci. Imali su cilj, želeli su bolji život...

Sonja Artinović

Mi smo se i družili, da, mi smo se i družili sa ova, baš sa Turcima, ono, koji su tu živeli u tim kućama, koji su imali specijalne neke nanule...

Skender Bošnjaku

Oh, to je bio sjajan trenutak, čak od, od… Bila je subota kada je NATO došao, dakle bio je 12. jun, subota… 11. jun je bio petak, ne… Da, tačno...

Momčilo Trajković

Nova zgrada a u nju su živeli, naseljeni su stari Srbi prištevci, stari prištevci Srbi, stari prištevci Turci i stari prištevci Albanci. Oni su imali kuće gde je sada bioskop,...

Mürteza Büşra

Sada, postoji jedna smešna priča koja se priča, o ovom satu. Mi smo govorili da će se pokvariti vrlo često, i u Vučitrnu je bio sat sličan ovom, ali je...

LATEST INTERVIEWS

NEWS