Edita Tahiri

Moja majka je uvek bila zauzeta, imala je dva posla. Pre podneva je radila u tekstilnoj fabrici, taj posao je dobila nakon što su mog oca poslali u zatvor, i...

Isa Redža

Znao sam… Znam sve o hotelu Grand, sve, neću da kažem ali sam takođe znao tačno koliko kašika je bilo tu, jer sam radio balans, registraciju, balans. Ne postoji deo...

Jakup Kešmedžiu

Sećam se Prištine jako dobro, jer sam pre radio u Čaršiji, čak Čaršije Sarajeva ili Bit-pazar u Skoplju nisu bili dobri kao naša Čaršija. Ali nažalost, u to vreme je...

Munir Curi

Moj otac je zaista voleo klasičnu tursku muziku, dok ih je slušao celog dana na radiju, popravljao se i počeo je da svira bendžo. Nakon mandoline, kupili su bendžo i...

Snežana Milić

Izlazili smo u Prištini, korzo je imalo tada. Znači, ono, svi mladi, uveče na primer onako kad je to, posle zalaska sunca, što bi mi rekli, išli smo u bioskopima....

LATEST INTERVIEWS

Edita Tahiri