Avdi Uka

‘Ukë, aktakuzën e keni shumë të rondë, ruje veten, ruje shoqninë’. Për mue u konë pasuni e madhe ‘Ruje veten, ruje shoqninë’ domethonë që na… u ardhë në 11:00 natës...

Isuf Beqiri

Po bisedojshim që asnjo gjallë me dalë jo, për pa dhonë dorëheqje. Edhe nejtëm tetë ditë e tetë netë. Aty u smujshin do, me zor i kanë qit se nuk...

Isuf Peci

Jena konë të vendostë ja gjallë, ja vdektë me shkue. Po të kallxoj drejtë dy herë kanë tentue, i kena pasë rojet tona, janë konë në rendin e parë me...

Lirije Buliqi

Dita e parë ka qenë… salla ekspozuese ka qenë shumë e madhe. Atëhere, bash te hymja në anën e djathtë më kujtohet nji sallë shumë e madhe, thashë, ‘Çka bohet...

Hysni Krasniqi

Inspirimi jem ma s’shumti osht’ në natyrë. Unë e marrë një fragment nga natyra edhe e përjetoj, e përjetoj me shpirt edhe me zemër, edhe e qes ose në letër...

LATEST INTERVIEWS

Isuf Peci