Faik Bllata

Neve [Radio] Televizioni i Prishtinës na dha lajmin që minatortë kanë hy në zgafellë. Une me shumë mjekë, me doktor Ademin, me plot mjekë. Ka pasë edhe mjekë që ka...

Nexhmi Zeqiri

Kam qenë protagonist, kam qenë mjeku kryesor aty. Kam punu aty në Stantërg dhe atë ditë kur ka fillu greva kam qenë në ndrrimin e parë. Rreth orës 8:00 vjen...

Igballe Novosella Mehmeti

Ish koha e verës e zakonisht shkojshin në deti. Neve s’e kishim hallin e detit, e kishim problemin e vllaznive. Cili o në burg, cilit duhet me i bo paketë,...

Mevlyde Mezini Saraçi

Kur u blloku Drenica, Drenica mbeti në krizë, i numëronin rezervat e fundit. Atëherë, Forumi i Gruas, kryesia e Forumit të Gruas në organizim edhe me organizata tjera të grave...

Vjollca Meha

Kur u ardhë lajmi, tha, ‘Po mbyllen minatortë’. Na ishim afër, se ndërtesa e shërbimit teknik është afër hymjes së minierës. Na si të reja diqysh e ndim atë ftoftësinë,...

LATEST INTERVIEWS

NEWS

LATEST PUBLICATIONS

VIDEO TUTORIALE TË ARTIT TË QERAMIKËS

Bashkëpunim programor ndërmjet Iniciativës së Historisë Gojore dhe Galerisë së Ministrisë së Kulturës - Qafa

PUBLIKIM I RI: C19 A20

Redaktuar nga Erëmirë Krasniqi