Adem Vokshi

Në trupin gjykues ka qenë Ismet Emra, kryetar i trupit gjykues. Ka qenë anëtar i trupit Jusuf Mejzini, si gjyqtar profesional. Ka qenë Shaban Binaku, ish minator i mrekullueshëm edhe...

Bahtije Abrashi

Linda ishte, s’e kanë lonë me u afru [gjykatës], ka qenë në mes të qytetit. E ka lëshu radion edhe në radio e ka ndëgju gazetarin Musë Preniqi, gazetar i...

Greta Kaçinari

…pas operës t’i qerasë krejt shoqninë e kishës. Eh, atëherë, unë e dua shumë Shën Ndoun, Shën Antonin edhe atij iu kom lutë shumë si vajzë e re. Bile, bile...

Avdi Dinaj

Ka qenë dikun, nëse nuk gaboj, 13 marsi i ‘89. Pas përfundimit të orarit të punës kom shku në banesë. Diku në orë të mbramjës, ish kryetari i Gjykatës të...

Nerimane Kamberi

Ne shkum atje, zbritëm në zgafellë edhe nga arkivat m’u rikujtu por edhe mbaj në mend që ishte shumë emocionuse, shumë… sepse ata ishin nguju aty poshtë për Kosovën. Mos...

LATEST INTERVIEWS

NEWS

LATEST PUBLICATIONS

VIDEO TUTORIALE TË ARTIT TË QERAMIKËS

Bashkëpunim programor ndërmjet Iniciativës së Historisë Gojore dhe Galerisë së Ministrisë së Kulturës - Qafa

PUBLIKIM I RI: C19 A20

Redaktuar nga Erëmirë Krasniqi