PREUZMI BOJANKU

Vizuelni prikazi lockdown—a na stranicama ove knjige namerno ostaju bez boje, ostavljajući čitaocima da odluče o estetskim kvalitetima crteža izborom boje. Čitaoci, mladi i stari, trebalo bi da koriste bojice, drvene bojice, flomastere ili bilo koji drugi umetnički materijal koji imaju na raspolaganju da personalizuju svoje primerke. Kompleksiteti i detalji koje vesti, statistika i zvanične priče ne uspevaju zabeležiti, oživljavaju u ovom procesu.

Podstičemo čitaoce da podele sa nama i drugima na Kosovu i širom sveta svoje obojene crteže na Facebook—u, Instagram—u i Tvitter—u pod oznakom #C19A20. Ovaj jednostavan, ali ipak značajan kreativni čin povećaće razumevanje COVID—19 na Kosovu unutar Kosova i van njega.

PREUZMI ➡️ BOJANKU