FILTER INTERVIEWS BY: All

Shyqyri Sadiku

Inxhinier i diplomuar i xehtarisë

Beqir Maliqi

Inxhinier i diplomuar i xehtarisë

Xhafer Nuli

Inxhinier i elektro-teknikës

Gani Osmani

Teknik i xehtarisë

Xhafer Peci

Inxhinier i diplomuar i xehtarisë

Burhan Kavaja

Inxhinier i diplomuar i xehtarisë

Boban Petroviq

Ciceron turistik

Fatmir Krypa

Grafist

Rexhep Ferri

Piktor

Luljeta Çeku

Regjisore e teatrit

Zenun Çelaj

Gazetar

Christopher Dell

Diplomat

Mahmut Mumci

Pulmolog

Edmond (Edi) Pruthi

Ndërmarrës

Edita Tahiri

Ish-Zëvendës kryeministre dhe kryenegociatore