Nedime Bytyçi

Kur kam lindë babën nuk e kom pasë këtu, ushtar ka pasë qenë baba. Mandej, ka qenë në Suboticë ushtar. Prej ushtrisë atëherë qysh ka qenë situata e kanë çu...

Nuhi Bytyçi

Nga makina kemi xhiru ato imazhet, objektet e shkatërruara, lokalet e zejtarëve në qendër të Skenderaj afër stacionit të autobusave. Pastaj kem shku në lokalet e Këshillit për të Drejtat...

Elez Nikçi

Azem Shkreli e ka ditë që ekziston edhe dikush ni balerin i yni që ka punu bashkë me njerin ma të madhin balerin në botë, Rudolf Nurejevin, ka qenë Abdurrahmon...

Shazije Gërguri Hasangjekaj

‘65-tën, ‘64-tën në fund, ish t’u u dënu Adem Demaçi, unë i mora do shoqe. Unë nuk i mora shoqet me shku me organizu diçka, se s’kisha asi fuqie që...

Hasan Abazi

Bisedum, ‘Çka ua merr menja? A jeni për ni demostratë nesër? A na përkrahni?’ Shumica e tyne na përkrahshin po kishte edhe prej tyne që nuk e dishin çka osht’...

LATEST INTERVIEWS

NEWS