Sevdije Ahmeti me fjalë të veta (2014)

Kur Milosheviqi mori rrugët në fund të ‘80-tave, ai përdori gratë, ai fliste si gratë shqipëtare do të duhej të fajsoheshin për shkak të shkallës së lartë të natalitetit, dhe ne u shndërruam në mjet të luftës, edhe gjatë luftës dhunimi ishte mjet i luftës. Unë thashë më parë, ‘Kjo luftë do të jetë kundër grave.’


Lexo më shumë këtu

Ndjekni videon me Sevdijen e intervistuar për dokumentarin

#MendojperTy #ThinkingofYou. Instalacion arti nga Alketa Mripa (2015)