Në Kujtim të Antonella Giorgioni (1956-2017)

 

Në restaurantin II Passatore, ajo ushqeu mijëra kosovarë dhe ndërkombëtarë me taliatelle dhe shumë tregime tjera fantastike.

 

_______

Shikoni intervisten ne gjuhën italiane këtu:

Ndërsa transkriptin në gjuhën shqipe mund ta lexoni këtu: