Iniciativa për Histori Gojore në Dokufest

Ana tjetër e të ‘90-tave.

Erëmirë Krasniqi u ftua për të folur për projektin hulumtues Fushata e Pajtimit të Gjaqeve në panel diskutimin me temë “Ana tjetër e të ‘90-tave”, pjesë e progamit Ballafaqimi me të Kaluarën në kuadër të festivalit ndërkombëtar të dokumentarit dhe filmit të shkurtër, Dokufest. Paneli u mbajt më 7 gusht, 2018.

Panelistë:

Srbijanka Turajlić

Shkelzen Maliqi

Erëmirë Krasniqi

Paneli u moderua nga Lura Limani.