Ndani me ne përvojat tuaja të pandemisë për arkivin tonë digjital 

Ndani me ne përvojat tuaja të pandemisë për arkivin tonë digjital 

www.oralhistorykosovo.org 

Dëshirojmë të mbledhim rrëfime nga qytetarë të ndryshëm për të krjiuar një portret të Kosovës në kohë pandemie.

Cilat janë sfidat me të cilat po përballeni në këtë kohë të paprecedent? Si po e rishkruan pandemia jetën tuaj, rolet gjinore, ekonominë familjare dhe të ardhmen e komunitetit tuaj? 

Na kontaktoni!

[email protected]