Punëtori e Historisë Gojore me Siobhan Warrington: Historia gojore si praktikë bashkëpunuese

Më 13 qershor, përfunduam punëtorinë tonë të tretë dhe të fundit në ciklin e punëtorive me ligjerues të ftuar. Udhëhequr nga Siobhan Warrington, pjesëmarrësit mësuan rreth historisë gojore si një praktikë bashkëpunuese dhe ndanë me ne një tregim rreth disa objekteve që kanë rëndësi për ta. Falenderojmë YIHR që ofruan hapësirat e tyre që të zhvillohet ky aktivitet.

Ky aktivitet u mbështet nga Ministria e Kulturës.