Punëtori e Historisë Gojore me Anna Di Lellio: Dokumentimi dhe Interpretimi i Konfliktit përmes Historisë Gojore

Më 20 maj përfunduam punëtorinë tonë të dytë në ciklin e punëtorive me ligjerues të ftuar. Udhëhequr nga Anna Di Lellio, pjesëmarrësit mësuan rreth dokumentimit dhe interpretimit të konfliktit përmes historisë gojore. Një falenderim i madh për YIHR për ofrimin e hapësirës së tyre që të zhvillohet ky aktivitet!

Ky aktivitet u mbështet nga Ministria e Kulturës.