Historitë Gojore të Post-Pesimistëve

Aurela Kadriu dhe Erëmirë Krasniqi kanë kompletuar dhe dorëzuar artikullin “Historitë Gojore të Post-Pesimistëve”, i cili do të publikohet në “Qyteti është Gjithandej”, një libër me pëbledhje sprovash dhe analizash shoqërore të vitetve ’90-të në Kosovë.

Libri është publikuar në përputhje me ekspozitën e Pavilionit të Kosovës në Bienalen e 16-të  të Arkitekturës në Venedik.