İSKENDER MUZBEG

1968 yılında Priştine’de Hukuk fakültesine yazıldım, birkaç ay sonra 1969 Nisan ayında Priştine’de Tan gazdetesi çıkmaya başladı ve beni bu gazeteye davet ettiler. Aslında bir duyuru, konkur yayınlandı, ben o...

Zyrafete Berisha Lushaj

81’deki gösterilerin yıl dönümüydü. Kampüste, Öğrenci Merkezinde yaşadım ve kampüsteyken tabii ki benim haberim olmadan hiçbir şey olmadı. Bir şeylerin olması için hazırlandım, çünkü kardeşim de Hareketin bir parçasıydı ve...

Adem Vokshi

Hakem heyetinde İsmet Emra vardı, başkandı. Panelin bir üyesi kıdemli yargıç Yusuf Mejzini’ydi. O zamanlar çok hasta olan eski bir madenci ve harika bir adam olan Shaban Binaku, Shaban Amca...

Greta Kaçinari

…posle opere želela sam da počastim prijatelje iz crkve. Eh, ja jako volim Svetog Antonija i njemu sam se mnogo molila kao mlada devojka. Čak zahvaljujući njemu desili su se...

Nerimane Kamberi

Oraya gittik, maden ocağına indik ve arşivleri hatırlıyorum aynı zamanda çok fazla duyguya sahip olduğumu da hatırlıyorum… çünkü onlar kendilerini Kosova için kilitlemişlerdi. Her türlü haberin yayınlandığını unutmamak gerekir. Kosova...

LATEST INTERVIEWS

NEWS