Takim me Raif dhe Valdete Musa në Galerinë e Arteve në Pejë

Të shtunën, më 5 maj, Raif dhe Valdete Musa – të dy aktivistë të pajtimit të gjaqeve nga Komuna e Ferizajt do të na bashkohen në Galerinë e Arteve në Pejë nga ora 14.00 për një bashkëbisedim në kuadër të ekspozitës “Fushata e Pajtimit të Gjaqeve 1990-1991”.

Raifi dhe Valdetja do të na tregojnë ngjarje nga përvojat e tyre si aktivistë të pajtimeve të gjaqeve. Këtu mund të gjeni një prej tregimeve që ata e treguan për Iniciativën e Historisë Gojore.

Ju ftojmë të na bashkoheni!

Fotografia: Lala Meredith Vula