Jehona Gjurgjeala


P’e, p’e kallxoj ni rast. Ka qenë… kom qenë me do shoqe tu zhdryp teposhtë, ku osht’ tash kisha katolike te Tre, Tri-kapelat, në drejtim të nënkalimit, edhe po ecim...

Jolyon Naegele


Cfarë m’u duk më interesant se gjithçka tjetër, të gjitha këto ishin përvoja shumë interesante. Por ajo që më ka gllabëruar më së shumti deri më tani, çfarë më ndjek...

Stefan Surlić


…shkolla [Dardania] ka qenë e ndarë, sakt, ka ekzistuar kinse pjesa e serbëve dhe pjesa e shqiptarëve, hyrjet kanë qenë të ndryshme. Dhe kështu ka qenë deri në fillim të...

Petrit Selimi


Unë e kom pasë në qendër banesën edhe ishte ndoshta ma s’lehti me fillu punën aty. U kriju njifarë youth center, qendër rinore, kishim takime, kishim ekspozita, kishim ngjarje. Organizonim...

Antonella Giorgioni


Dhe në vitin 2000 [2004], kur ata e dogjën kishën? Unë isha këtu. Ai ishte një tjetër biznis i pistë. Më falni, më duhet ta them këtë. Në orën 7:30...

LATEST INTERVIEWS

Jehona Gjurgjeala

Drejtore e OJQ "TOKA"


Read More

Jolyon Naegele

Gazetar/Zyrtar i OKB


Read More

Stefan Surlić

Ligjerues dhe Kandidat për Doktoratë në Universitetin e Beogradit


Read More

NEWS

LATEST PUBLICATIONS