Sokol Beqiri

Kom chillit dhjetë vjet qetu n’kafiq. I kom ndërru disa gjenerata. Tash Era e këta jonë gjenerata ma e re. M’kanë kalu disa nëpër… kurgjo, kom shëtitë, kom bo… E...

Halil Kajtazi

Eh, e kujtoj nji rast. Kur kom fillu t’i shënoj tregimet në odën time, ka ardhë nji hoxhë prej Padalishte, i kanë thanë Mulla Qamili i Gjakovës, po ka qenë...

Enver Baki

Gjatë dimrit, njerëzit e Prishtinës kryesisht rrinin në shtëpi dhe luanin me filxhana, lojën tura, kështu i kalonin netët e dimrit. Ne fëmijët, do t’iu tregoj pak për jetën time,...

Mihane Salihu – Bala

Familja ime vjen nga familje e përzirer. Babi im ka vdekë si musliman. Edhe për shkak të ramazanit e kanë largu nga partia. Ndërsa nëna është shqiptaro-hebreje. Ne në familje...

Samir Sezairi

Në vitet ‘90 sikurse në tërë Serbinë, ne i kemi pasur tri kanale. Në Beograd ndoshta, hajde po themi ka pasur më shumë, mirëpo ne, ne në Prishtinë kemi pasur...

LATEST INTERVIEWS

NEWS